Onderzoek Seks

Onderzoek: “Vrouwen zijn nooit heteroseksueel”

nooit heteroseksueel, hetero, bi,
Geschreven door Redactie

Vrijwel alle vrouwen zijn biseksueel of lesbisch, blijkt uit een studie van de afdeling psychologie van de universiteit van Essex.

Tijdenshet onderzoek kregen 345 vrouwen seksueel getinte filmpjes te zien met mannen en vrouwen. Daarbij werd gemeten of ze opgewonden raakten door bijvoorbeeld de verwijding van hun pupillen te bestuderen. 82% van de vrouwen werden opgewonden van zowel naakte mannen als naakte vrouwen in de video’s.

Vande vrouwen die beweerden hetero te zijn, bleek 74% ook duidelijk opgewonden te raken van filmpjes waarin alleen naakte vrouwen voorkwamen.

Lesbischevrouwen daarentegen vertoonden een duidelijke voorkeur voor vrouwen en werden niet echt opgewonden van de mannen in de filmpjes.

OnderzoekerGerulf Rieger: “Hoewel de meerderheid van de vrouwen zich heteroseksueel noemt en alleen een relatie met een man wenst, laat het onderzoek duidelijk zien dat, als het gaat om waar vrouwen opgewonden van raken, vrouwen óf biseksueel óf homoseksueel zijn. Heteroseksualiteit bij vrouwen bestaat dus niet.’

Eenander resultaat uit het onderzoek betrof het gedrag van lesbiennes. De onderzoekers stelden dat lesbische vrouwen meer zoals mannen reageerden op de filmpjes. Die vertonen namelijk dezelfde sterke seksuele reactie op één bepaalde sekse. En het blijkt dat lesbiennes die zich mannelijk kleden zich niet automatisch mannelijk gedragen. Oftewel: hoe ze eruit ziet zegt weinig over haar gedrag. nooit heteroseksueel

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X