Mannen Seks

Waar knappen mannen op af tijdens de seks?

waar knappen mannen op af, seks, experimenteren, seks ervaring, seks veertigers, Plekk, datingapp, dating app,seks twintigers , seks
Geschreven door Redactie

Waar knappen mannen op af tijdens jullie vrijpartij? Heb jij je dat ook weleens afgevraagd? Zijn het dezelfde zaken als waar jij op afknapt als vrouw?

Uit recent onderzoek is gebleken dat wanneer vrouwen echt opgewonden zijn tijdens de seks, ze minder snel een afkeer hebben van zaken die ze normaal gesproken wel als afknapper ervaren. Het gaat dan bijvoorbeeld om een sterke lichaamsgeur. Mannen hebben minder last van afknappers. Maar als ze ergens een afkeer van hebben, dan blijft dat in dezelfde mate aanwezig tijdens een vrijpartij. Het gevoel wordt niet minder, zoals bij vrouwen.

Waar knappen mannen op af tijdens de seks?

We hebben op een rijtje gezet waar mannen zoal op afknappen tijdens de seks. Dit zijn volgens ons de belangrijkste afknappers. Maar mannen zijn van hart uitgenodigd om te reageren en de lijst uit te breiden!

1 Passiviteit

Waar mannen echt op af kunnen knappen is als jij er op je rug met je benen wijd bij ligt alsof je bij de gynaecoloog bent. Je verwacht dat de man alles doet en straalt uit dat je ligt te wachten tot het weer voorbij is. Hij kan dan duidelijk zien dat jij niet geniet van jullie vrijpartij en dan zal zijn libido ook snel slinken. Zich gewild voelen is voor een man namelijk erg belangrijk. Daarom knapt hij er zo op af als jij super passief op je rug ligt en hem zijn gang laat gaan. En daarna op je buik draait en tegen hem zegt: “Was het lekker?” Niet doen dus! Heb je geen zin of vind je hem niet zo aantrekkelijk, heb dan geen seks! Is dat wel het geval, doe dan mee en laat het hem merken!

2 Onzekerheid

Mannen hechten in het verlengde van het eerste punt waarde aan zelfvertrouwen in bed. Schaam je je voor je lichaam, giechel je steeds of kun je je om wat voor reden dan ook niet helemaal laten gaan, dan is dat voor mannen echt een afknapper. Ben je onzeker, bespreek dat vooraf, en bepaal hoe jullie samen plezier kunnen hebben. Je mag je best laten leiden door de man en er mogen best dingen niet perfect gaan, als jullie maar goed communiceren en als je maar je best doet er wat van te maken. Maar voorkom vooral gegiechel! Seks is voor mannen een serieuze zaak!

3 Niet gemeende sekstalk

Sekstalk kan heel opwindend zijn, maar dan moet het wel gemeend zijn en niet overdreven. Hetzelfde geldt voor kreunen. Natuurlijk vindt hij het geweldig als je lichtjes of flink kreunt door zijn geweldige aanpak. Maar het moet wel gemeend zijn! Zoals gezegd is seks een serieuze zaak voor mannen waarmee je niet de draak moet steken, want dan neemt zijn libido meteen flink af.

4 Geurtjes en haar

Net zoals jij van hem een goede hygiëne verwacht is dat andersom ook zo. Waar vrouwen tijdens de seks dergelijke ongemakken minder erg vinden, is dat voor mannen niet zo. Een zweetgeur van eerder op de dag of een slecht ruikende adem doen jullie vrijpartij geen goed. Trekt hij je slipje uit en deinst hij ineens terug? Oei, misschien had je toch iets meer aandacht aan je bikini-lijn moeten besteden. Over het algemeen vinden mannen het prettig als je de boel beneden op zijn minst enigszins bijhoudt…

5 Afgeleid zijn

Omdat mannen seks zo serieus nemen, vinden ze het niet fijn als je er niet met al je aandacht bij bent. Dat geeft ze het idee dat ze het niet goed doen en je eigenlijk met tegenzin met hem vrijt. Mannen vinden het fijn als je volop mee geniet. Vraag dus niet tijdens het vrijen of hij de vuilniszakken nog buiten had gezet. Misschien zit je iets dwars en ben ben je daarom afgeleid. Dan kun je het beter bespreekbaar maken. Welk probleem zit jullie in de weg? Ben je gewoon afgeleid, omdat de seks misschien niet zo fantastisch is? breng je aandacht terug. Neem een initiatief, doe iets!

6 Je huisdier kijkt mee

Natuurlijk is je poes of je konijn lief. Zelfs hij vindt dat. Maar als jullie naar de slaapkamer gaan voor een vrijpartij, vindt hij het niet fijn als er iemand meekijkt, of zelfs tussen jullie door loopt. Hij wil je volledig voor zichzelf hebben. Zorg er dus voor dat je je huisdier even buiten de slaapkamer laat, doe de deur dicht!

Is het voor jou al een tijdje geleden, of heb je net een nieuwe relatie en ben je onzeker over de seks? In dit artikel helpen we je op weg! waar knappen mannen op af, waar knappen mannen op af, waar knappen mannen op af, waar knappen mannen op af, 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X