Mannen Seks

Wat willen mannen in bed?

wat willen mannen in bed, seks, mannen, gastblog, geleerd, 41magazine, magazine singles
Geschreven door Redactie

Wat willen mannen in bed? is een gastblog geschreven door een vrouw die liever anoniem wil blijven

“Zo ontwikkelt hij een paar technieken om je naar je hoogtepunt te brengen. Voor hem zoiets als twee stokjes tegen elkaar aan wrijven om vuur te maken”
Devraag Wat willen mannen in bed? stellen we ons allemaal weleens. Als je datingadvies leest, vooral op goedkope vertaalde websites met titels als “Hoe Versier Je Een Vrouw In 3 Stappen”, krijg je de indruk dat mannen en vrouwen verschillende soorten wezens zijn. Mannen kunnen alleen met vrouwen communiceren door emotionele manipulatie. Ze gaan ervan uit dat er geen gemeenschappelijke taal is, alleen een hoop stereotypes.

Maarde magie van daten is dat alle verschillen weg kunnen vallen door de simpelste connectie die er is, namelijk seks.

Seksonthult aspecten die anders verborgen blijven, net zoals het ontwikkelen van een fotorolletje in een donkere kamer (ook al is dat voor jullie tijd, je kunt je er vast wel iets bij voorstellen). Als je met iemand naar bed gaat vallen je beschermende lagen weg en geef je je letterlijk en figuurlijk bloot. Je laat alles van jezelf zien, lichamelijk en emotioneel. De vraag Wat willen mannen in bed? heb ik leren beantwoorden door veel met ze naar bed te gaan! Dit zijn mijn take-aways:

1. De probleemoplosser en de gevoelige man

Er zijn twee soorten mannen die goed zijn in bed.

1) Je hebt de probleemoplosser, die de vagina benadert als een apparaat dat hij leert kennen door het uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Zo ontwikkelt hij een paar technieken om je naar je hoogtepunt te brengen. Voor hem zoiets als twee stokjes tegen elkaar aan wrijven om vuur te maken. In de loop van de tijd verandert zijn techniek niet echt, het werkt toch?!

2) De tweede is de gevoelige man. Deze let op jouw (vaak onbewuste) hints. Hij luistert echt naar je, ook naar je lichaamstaal en heeft alles door. In bed leert hij steeds bij en past zijn technieken continu aan. Hij is de man die je graag bij je in bed wilt hebben, want hij doet precies wat jij wilt en wordt daar steeds handiger in.

2. Mannen zijn ook mensen

Ze zijn divers, complex en zitten vol met verrassingen. Met andere woorden: ze lijken erg op vrouwen. Neem daarom generaliserend advies waarin je verteld wordt hoe je met mannen om moet gaan, niet al te serieus. Want mannen zijn niet universeel, ze zijn allemaal verschillend.

3. Het is moeilijk om initiatief te nemen

Single mannen staan onder druk om leuke openingszinnen te verzinnen en slimme stappen te ondernemen als ze seks willen. Als ze pech hebben, of ze zijn er gewoon niet zo goed in, dan hebben ze regelmatig te maken met afwijzing en vernedering. Verlegen en sociaal onhandige mannen (lees nerds) hebben het extra moeilijk. Ze kunnen echt serieuze dating-angst krijgen, waardoor ze obsessief obscure Japanse strips gaan verzamelen of Dungeons & Dragons rollenspellen gaan spelen. Deze mannen kunnen eenzaam worden en daarmee de kans op afwijzing vergroten. Want niets ruikt erger dan bittere eenzaamheid, behalve misschien de aftershave die ze opspuiten.

Daarom wil ik alle vrouwen oproepen zich meelevend op te stellen en niet zo direct te zijn in het afwijzen. Mannen die moeite hebben met initiatief nemen zijn meestal de meer gevoelige en lievere mannen, die het verdienen een kans te krijgen. Of stap zelf op hem af. Hij zal het waarderen, omdat hij weet hoeveel moed het kost.

4. Wat is het geheim van de gelukkige man?

Een man wil eigenlijk maar drie dingen: hij wil dat je van hem houdt, dat je hem begrijpt en orale seks. Dus eigenlijk dezelfde dingen als wij vrouwen willen.

5. Als hij geen seks meer wil, is de relatie over

Er zijn twee mogelijke oorzaken wanneer hij geen seks meer met je wil: 1) Hij heeft een serieus medisch probleem. 2) Hij houdt niet meer van je.

Soms is hij te laf om het uit te maken, maar is de relatie in zijn hoofd al voorbij. Dan zal hij niet meer met je het bed in willen duiken. Want liefde en seks horen voor hem bij elkaar, net zoals voor de meeste vrouwen. Het kan zijn dat een man je lichaam wil, maar niet je liefde. Maar andersom is ondenkbaar: houdt hij van je, dan wil hij seks met je. Is de liefde over, dan hoeft de seks voor hem ook niet meer.

6. Seks is een mogelijkheid om te leren

Mannen begrijpen vrouwen niet, althans hoe het vrouwelijk genot precies werkt. Elke vrouw functioneert weer anders en niets is logisch. Helaas bestaat er geen app voor, we moeten vertrouwen op oude vertrouwde communicatie om er het beste van te maken. Praten, lichaamstaal gebruiken… Vaak leren we er zelf ook nog wat van.

7. Als je meer over mannen wilt weten, vraag het aan een man

Vriendinnen zijn belangrijk. Je hebt ze nodig om je ervaringen en emoties mee te delen en ze kunnen je steunen als je dat nodig hebt. Maar als je een vraag hebt over een man, waarom dan niet naar een vriend stappen? Je hebt vast wel mannen in je vriendenkring die je in vertrouwen kunt nemen en die je kunnen helpen om de andere helft van de wereldbevolking te begrijpen. Dus eigenlijk kun je mijn advies negeren, vraag het gewoon aan een man!

Weet jij al wat een man van jou verwacht in bed?! Dat kan je hier lezen.

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X