Relaties Verbroken relatie

Deze vrouwen werden out-of-the-blue gedumpt

gedumpt, verbroken relatie, Plekk, datingapp
Geschreven door Redactie

Een relatie verbreken is nooit eenvoudig. Niet als jij het doet, niet als je samen besluit dat jullie relatie geen toekomst meer heeft en niet als je partner beslist dat het over is. Maar nog erger: soms zie je een break-up helemaal niet aankomen, je dacht dat alles op rolletjes liep. Dat geeft de situatie een extra bittere nasmaak.

Deze vrouwen vertellen hoe de break-up voor hen uit de lucht kwam vallen.

We studeerden allebei, hij in Nijmegen en ik in Delft. Hij stuurde me die hele dag berichtjes dat hij me graag wilde zien en dat hij van me hield. Ik keek echt uit naar zijn weekendbezoek. Toen hij eindelijk aankwam met de trein liet hij me binnen een uur weten dat hij eigenlijk onze relatie wilde verbreken. WTF?! Ik had echt totaal geen signalen van hem gekregen en was hevig geschokt.

Simone

Ik was 25 en hij 34. Ik vond het echt mega interessant om een oudere vriend te hebben. Maar na een paar maanden hoorde ik ineens niks meer van hem, van de ene op de andere dag. Hij reageerde niet meer op mijn berichten en telefoontjes. Achteraf gezien was het niet zo erg, want we pasten eigenlijk totaal niet bij elkaar. Ik was onder de indruk van hem, hij had genoeg geld om me vaak mee uit eten te nemen en kocht soms een mooi cadeau voor me, sieraden enz. Maar er was geen chemie, laat staan dat we goede gesprekken konden voeren of elkaars humor begrepen.

Ashley

Mijn eerste serieuze relatie, ik was rond de 30. Er werd een vrouw geïntroduceerd in onze gezamenlijke vriendengroep, ze was een paar jaar ouder dan ik. Ik kon goed met haar opschieten en dacht dat we een soort van vriendinnen aan het worden waren. Iedereen zei dat we op elkaar leken. Tot ik een berichtje van haar kreeg met een conversatie tussen haar en mijn vriend… Daarin vertrouwde hij haar van alles toe en schreef hij dat hij van plan was het met mij uit te maken. Ik werd zo boos, op hun allebei! Ik ging direct naar hem toe en verbrak onze relatie. Als eerste, haha. Nu denk ik dat onze relatie toen niet geweldig was, hij stond blijkbaar open voor een andere vrouw. Maar toen had ik niks door. Scary…

Annemoon

Mijn zelfvertrouwen kreeg een flinke deuk toen mijn eerste vriendje het uit het niets plotseling uitmaakte. Hij wilde ook met andere meiden daten, was zijn reden. Het kostte me een jaar om erover heen te komen, waarbij ik aardig alcoholistisch gedrag vertoonde. Gelukkig ben ik niet doorgeslagen en heb mijn drinkgedrag uiteindelijk onder controle kunnen krijgen.

Cynthia

Mijn vriendin maakte het uit via de telefoon! We waren 10 maanden samen en voor ons beiden was het onze eerste serieuze relatie. Op dat moment vond ik haar redenen onzinnig en eigenlijk vind ik dat nog steeds. Ik begrijp nu pas dat ze een narcist was die zichzelf nooit schuldig voelde. Alles was altijd iemand anders fout en zij was altijd het slachtoffer. Ze kon heel kwaad op me worden. Ons seksleven was ook al niet om over naar huis te schrijven. Misschien had ik het wel aan kunnen zien komen. Nou ja, ik ben er absoluut een wijzer mens van geworden, heb er weer wat mensenkennis bij gekregen.

Anne-Marit

We hadden al drie jaar een relatie. Toen we bij zijn ouders waren met kerst verbrak hij die relatie ineens. Zomaar, uit het niets. Ik begreep er niks van, waarom en waarom uitgerekend bij zijn ouders??! En waarom met kerst?!! Zoveel vragen. Het was allemaal heel awkward, ik moest enorm huilen en verpestte de kerstsfeer van de hele familie. Ik was er helemaal kapot van en ben diezelfde avond door de kou en de regen, met uitgelopen mascara en rode ogen, in de trein naar huis gestapt.

Karenne

gedumpt

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X