Mannen Vrouwen

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen?

aantrekkelijk zijn, aantrekkelijke mannen, app Plekk , mannen , Plekk, vrouwen , wat vinden vrouwen aantrekkelijk, wat vinden vrouwen leuk
Geschreven door Redactie

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk? Vraag je je dat als man ook weleens af?

Stel, je hebt weer eens een date. En je bent toe aan iets serieus. Maar hoe maak je nou indruk op haar, en zorg je dat zij ook iets in jou ziet voor de lange termijn? Het blijft toch altijd enigszins mysterieus: wat vinden vrouwen nou precies aantrekkelijk? Hoe komt die collega met dat buikje aan zo’n knappe vrouw?! Waarom verruilde je leuke buurvrouw haar vriend, die een goede baan had bij de bank, voor een straatmuzikant?

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Vrouwen letten op hele andere dingen dan je denkt, vooral als ze echt een partner zoeken, en geen flirt. Dit zijn de dingen die je kunt benadrukken bij je volgende afspraakje!

1. Je gaat er regelmatig op uit

Vrouwen vallen op mannen met een positieve, actieve levenshouding. Het maakt niet zo veel uit wat je doet, als je maar iets doet. Vertel dus vooral wat je zoal onderneemt en voor extra punten: stel voor om haar binnenkort eens mee te nemen!

2. Je bent sociaal

Een vrouw vindt het belangrijk dat je aardig en sociaal bent ten opzichte van de mensen om je heen. Bezoek je je familie weleens, en hoe ga je met je vrienden om? Laat tijdens je date meteen zien wat je kunt! Zeg bijvoorbeeld iets aardigs tegen de serveerster of maak een grapje tegen iemand aan een naastgelegen tafeltje.

3. Je reist graag

Voor een vrouw betekent reizen nieuwsgierigheid, interesse in de wereld om je heen, iets willen ontdekken. En dat waardeert ze sterk! Nooit een trekking door Nepal gemaakt? Maakt niet uit. Met je kampeervakantie op Vlieland kun je net zo veel indruk maken. Zolang je er maar enthousiast over bent! En vergeet niet naar haar reisverhalen te vragen.

4. Je leeft graag gezond

Veel vrouwen zijn zelf steeds vaker geboeid door hun gezondheid en kiezen voor bewust eten. Ze ziet daarvan graag iets terug bij jou. Ze zal dan ook zeker positief verrast zijn als je haar meeneemt naar een plek waar je biologisch, duurzaam of gewoon gezond kunt eten.

5. Je toont ambitie

Als je iets wilt bereiken en je werkt hier gericht naar toe, dan zullen vrouwen dat waarderen. Zolang je daarbij geen arrogante houding aanneemt, want als vrouwen ergens een hekel aan hebben! Het maakt ook niet uit wat je ambities en doelen zijn, als je ze maar hebt. Ze mogen zakelijk zijn, maar je mag ook de wereld willen verbeteren. Misschien nog wel beter!

6. Je onderneemt culturele activiteiten

Iets van creativiteit of culturele interesses zien vrouwen heel graag.  Dat hoeft echt niet altijd te gaan om een theatervoorstelling van Shakespeare. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Bekijk de kalender voor komend weekend, zoek iets uit dat bij je past, een concert, festival, film of cabaretvoorstelling, en doe een voorstel. Ze zal zeker onder de indruk zijn! Wat vinden vrouwen aantrekkelijk 

Ontdek wat je nog meer kunt doen om door vrouwen aantrekkelijk gevonden te worden, in het artikel ‘Wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag?’.

 

Over de auteur

Redactie

Schrijf een reactie

X